Skip to main content
0

Personvernerklæring for www.maridalenbrenneri.no

Vi i Maridalen Brenneri (heretter referert til som «vi», «oss» eller «vår») tar personvernet til våre besøkende og kunder på nettstedet vårt www.maridalenbrenneri.no på alvor. Vi forstår betydningen av å beskytte dine personopplysninger og er forpliktet til å behandle dem på en sikker og ansvarlig måte i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.

Informasjonen vi samler inn

Vi kan samle inn personopplysninger om deg når du besøker nettstedet vårt, registrerer deg på nettstedet vårt, kjøper produkter eller tjenester fra oss, eller på annen måte gir oss personopplysninger. Dette kan inkludere navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingsinformasjon og annen informasjon du gir oss.

Hvordan vi bruker informasjonen

Vi kan bruke personopplysningene dine til å tilby deg produkter og tjenester, behandle bestillinger, kommunisere med deg om bestillinger og spørsmål du har, gi deg tilgang til spesielle funksjoner og tilbud, og for å forbedre og tilpasse nettstedet vårt og din opplevelse på nettstedet vårt.

Hvordan vi deler informasjonen

Vi vil ikke selge, leie ut eller på annen måte dele personopplysningene dine med tredjeparter, bortsett fra som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Vi kan dele personopplysningene dine med tredjeparter som utfører tjenester på våre vegne, som for eksempel betalingsbehandling og frakt.

Sikkerhet

Vi tar passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte personopplysningene dine mot utilsiktet eller ulovlig ødeleggelse, tap, endring, uautorisert utlevering eller tilgang, og mot all annen form for ulovlig behandling.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om innsyn i personopplysningene vi har om deg, be om at de blir rettet eller slettet, begrense vår bruk av personopplysningene dine, eller be om at vi gir deg en kopi av personopplysningene dine i et strukturert, vanlig brukbart og maskinlesbart format. Du har også rett til å klage til tilsynsmyndigheten hvis du mener at vi behandler personopplysningene dine på en ulovlig måte.

Google Analytics

For å kunne forbedre vår nettside samt drive målrettet markedsføring benytter vi oss av analyseverktøy Google Analytics. Dette verktøyet samler inn avidentifisert informasjon om besøkende på vår nettside. Det vil si at informasjonen ikke kan spores til en enkeltperson. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Les mer om hvordan Google Analytics samler inn og behandler data her.
Lurer du på hvordan Google Analytics hjelper oss med målrettet markedsføring kan du lese mer her.

Om det er ønskelig kan du velge bort bruk av informasjonskapsler i din nettlesers innstillinger. Les mer om dette her.

Informasjonen vi henter inn utleveres ikke til andre aktører.

Facebook Pixel

For å drive målrettet markedsføring benytter vi oss av Facebook Pixel. Dette verktøyet samler inn informasjon om besøkende på vår nettside. Eksempler på informasjon er hvilke sider som har blitt besøkt eller hvilke handlinger som har blitt gjennomført. Les mer om hvordan Facebook Pixel samler inn og behandler data her.

Om det er ønskelig kan du velge bort bruk av informasjonskapsler i din nettlesers innstillinger. Les mer om dette her.

Informasjonen vi henter inn utleveres ikke til andre aktører.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om personvernserklæringen vår, eller hvis du ønsker å utøve noen av dine rettigheter, kan du kontakte oss på følgende måte:

E-post: post@maridalenbrenneri.no

Postadresse: Maridalen Brenneri, Maridalen, 1082 Oslo